Podne obloge Bergo

Multifunkcionalne podne obloge posljednje generacije za sve vanjske i unutarnje prostore, terase, bazene, garaže, spremišta, poslovne prostore, restorane, kafiće, wellnesse, teretane, škole, vrtiće, igrališta, sportske terene, dvorane, brodove…

Jednostavna uporaba

Najjednostavnije i najbrže postavljanje, bez lijepljenja, bez bušenja, prilagodljive na sve površine ispod, lako i brzo se uklanjaju, jednostavne za čišćenje, nije potrebno održavanje, dugotrajne.

Kvalitetna izolacija

Osiguravaju potpunu odvodnju bez zadržavanja vode i vlage, svojom strukturom omogućuju dobro ventiliranje da površina ispod diše i da su gore uvijek suhe, upijaju zvuka, smanjuju podnu toplinu/hladnoću.

Eco friendly

Napravljene su od ekološki prihvatljivog, UV stabilnog, reciklabilnog PP-kompozita (polipropilen, bez PVC-a).

Ušteda troškova

Štite površinu ispod što rezultira uštedama u troškovima održavanja.

 

Udobnost i moderan dizajn

Nema klizanja, ugodne su za bosu nogu i po velikoj toplini, ergonomski dizajn ima pozitivan utjecaj na kičmu i zglobove, izuzetno gusti uzorak čini ih prikladnim i za štikle itd. Nudi se širok spektar boja i moderan dizajn.

Otpornost

Otporne su na habanje, toplinu, hladnoću, sol, sunce, vjetar i vodu istovremeno. Napravljene od FDA odobrenog anorganskog materijala (ne upija vlagu). Otporne na kemikalije. Podnose velike terete.

Tvrtka je osnovana početkom 2009 godine. Bavimo se uvozom, prodajom, ugradnjom i servisom bazenske opreme. U suradnji sa građevinskom tvrtkom gradimo sve vrste bazena neovisno o obliku i veličini.