HOTSPOT® KOLEKCIJA​

Vrhunska kvaliteta, moderan dizajn, izuzetne performanse

Preporučuje se ljudima koji imaju problema s leđnim mišićima, kralježnicom, vratom i zglobovima, za rehabilitaciju posljedica nesreća te ljudima pod stresom.

Služe kao izvanredna pomoć u skidanju viška težine i masnih naslaga na tijelu.

Vrhunska energetska učinkovitost

Kako bismo smanjili potrošnju energije na najniži mogući stupanj, Hot Spot bazeni su opremljeni sa suvremenom Fiber Core toplinskom izolacijom. Zahvaljujući ovoj naprednoj izolaciji, održavanje topline vode I u najhladnijim područjima ne zahtijeva puno energije, te omogućuje vrlo tihi rad Hot Spot bazena. U toplim krajevima, Fiber Core izolacija smanjuje pregrijavanje vode pod utjecajem visokih vanjskih temperatura I direktnoj izloženosti suncu.

Jednostavno održavanje vode

Zahvaljujući naprednom FROG In Line sustavu, više nije potrebno učestalo dodavanje klora radi dezinfekcije vode. Postavite FROG umetak za dezinfekciju vode u za to predviđen utor, podesite razinu rada I pustite da sustav dezinficira vodu u trajanju od 3-5 tjedana.

Jednostavno upravljanje bazenom

Velika upravljačka jedinica s intuitivnim upravljanjem omogućuje vrlo jednostavno upravljanje funkcijama bazena. Modernim dizajnom, upravljačka jedinica se savršeno uklapa u suvremene linije nove Hot Spot kolekcije bazena.

Lagano čišćenje bazena

Odvod postavljen na najnižoj poziciji jamči potpuno pražnjenje bazena prilikom ispuštanja vode bez zadržavanja prljave vode I nečistoća na dnu bazena.


POGLEDAJTE NAŠE MODELE

RHYTHM - BAZEN ZA 7 OSOBA

213 x 213 x 92 cm

VIŠE

RELAY - BAZEN ZA 6 OSOBA

213 x 213 x 92 cm

VIŠE

PROPEL - BAZEN ZA 5 OSOBA

208 x 208 x 84 cm

VIŠE

STRIDE - BAZEN ZA 3 OSOBE

213 x 165 x 74 cm

VIŠE

SX - BAZEN ZA 3 OSOBE

183 x 196 x 84 cm

VIŠE

TX - BAZEN ZA 2 OSOBE

183 x 183 x 74 cm

VIŠE
Tvrtka je osnovana početkom 2009 godine. Bavimo se uvozom, prodajom, ugradnjom i servisom bazenske opreme. U suradnji sa građevinskom tvrtkom gradimo sve vrste bazena neovisno o obliku i veličini.