PRIRODNA ELEGANCIJA & LUKSUZAN DIZAJN

ARDEX stoneCARPET je premium brand tvrtke ARDEX, jednog od svjetskih lidera na tržištu visokokvalitetnih specijalnih građevinskih materijala.


Kao obiteljska tvrtka, ARDEX je na putu održivog rasta više od 70 godina!

Jeste li ikada iskusili kako je stajati na ARDEX tepihu od prirodnog kamena|kamenom tepihu – bosi?

Zatvorite oči, osjetite okrugli kamenčić pod tabanima. Ugodno toplo, u isto vrijeme peckajuće – okrepljujuće. Jedinstven osjećaj potaknut jedinstvenim prirodnim proizvodom. Original je nepogrešiv.

ARDEX stoneCarpet će vas inspirirati – isprobajte ga!

OBLOGA OD PRIRODNOG KAMENA – Dekorativni svestrani proizvod za industriju i trgovinu: bez fuga , higijenski, iznimno izdržljiv i neusporediv.

Postavljanje tepiha od prirodnog kamena zahtijeva veliku dozu
stručnosti, umijeća i brige. Stoga ga smiju instalirati samo obučene i
certificirane partnerske tvrtke.

Tepih od prirodnog kamena/kameni tepih je pod koji se lako održava.

Redovito usisavanje održava ga čistim i higijenskim, što ga čini idealnim rješenjem za osobe koje pate od alergija. Grubu prljavštinu, poput mrlja od crnog vina, kave, ulja ili tinte, možete lako razrijediti i natopiti spužvom, a zatim usisati mokrim usisavačem.

Za osnovno higijensko čišćenje preporučamo (učestalost ovisno o uporabi) temeljito oribanje poda u zatvorenom prostoru, a zatim usisavanje viška prljave vode mokrim usisavačem. U vanjskom prostoru, prirodni kameni tepih/kameni tepih također se može mlaziti vodom pod visokim pritiskom.

Više informacija o prikladnoj opremi za čišćenje i sredstvima za čišćenje možete naravno dobiti kod nas.

Tvrtka je osnovana početkom 2009 godine. Bavimo se uvozom, prodajom, ugradnjom i servisom bazenske opreme. U suradnji sa građevinskom tvrtkom gradimo sve vrste bazena neovisno o obliku i veličini.